Hustá Máňa Borůvková

Standard

Méně je někdy více, nebo jak to většinou řiká můj děda, takže jsem najel na míň vody do Many.

V ofiko návodu jsou dve celkem odlišný informace:
a) mana +530ml vody
b) dolijte vodu po rysku 900ml

Já si dycky lil vodu, abych naplnil celou láhev… klasika, čecháček, když Mana tak do celý láhve přece, ať je jí hodně, že jo :)) Takže jsem většinou měl láhev až skoro po horní okraj… Ale poslední dobou si právě dělám manu s tím, že přilejvám jen cca 530ml vody (jo jasně, jsem úchyl, takže zatím k tomu používám dvě Mana láhve… v jedný Mana v druhý voda po správnou odměrku :))…

Doporučuju vyzkoušet oba modely 🙂 kdo je už přepitej vodnatý Many určitě zachutná i ta kašovitější a naopak… jo a je dobrý jí nechat uležet chvíli v lednici, bo se ty malinký částice nacucaj a je to pak hutnější než když to vyhltnete během pěti minut od přípravy…. ale tak to asi znáte… 🙂

Dneska jsem z mraženýho ovoce vybral jen borůvky… jo piplačka, co vám budu psát, ale podařilo se a nejfialovější hustá Mánička byla na světě…

2016-04-01 08.24.19 2016-04-01 08.25.58 2016-04-01 08.34.00

Oběd mi skoro celej snědlo jedno dítko, takže mi z tý rejže nic moc nezbylo… ale tak stejně to nebylo moc košér hubnoucí žřádlo, tak jsem se ani moc nezlobil a večer jsem si dal krevetovej salátek…

2016-04-01 13.33.38 2016-04-01 19.37.32

Víkendu zdar!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*